Aktuelt
februar 2017
28/02
Kl. 13:00 - HEKSEJAGT
Billet
 
Kl. 17:00 - HEKSEJAGT
Billet
marts 2017
02/03
Kl. 16:00 - ONDSKABEN
Billet
04/03
Kl. 11:00 - SPØRGE JØRGEN
Billet
05/03
Kl. 14:00 - HEKSEJAGT
Billet
07/03
Kl. 18:00 - HEKSEJAGT
Billet
08/03
Billet
 
Kl. 19:00 - HEKSEJAGT
Billet
Se hele kalenderen

Min tredje nyhed

lErum que ius aliquas cum ventem audae comnimi
amustius assum quia eatur sitassu scienderio to beriorum re esto eum verro iunt et et
esciduci suscitius anditestis eveliqui nonsequam, sae si resti nimin res mi, exceationsed
magnat ut inverumet, am eicid quatem quiatia doluptatem nonetur, utes apedit debis
magnat ut aut doluptas sinvel moditia eribus, invendae. Hit ut odisseq uisimpellum si
volupta tureium quaspicid que ab intis as molum.

NU byder Spisehuset på lette retter før forestillinger om aftenen

Spisehuset byder på lette retter før forestillinger om aftenen:

Der er altid en dagens ret og derudover fiskefrikadeller, suppe og sandwich.

Priser fra 75-145 kr.

 

Reservér bord HER

GAVEKORT

Forær en oplevelse til en du har kær

Det er nu muligt at købe et gavekort til Helsingør Teater. Forær en god oplevelse til enhver lejlighed. Køb gavekort HER

NY SÆSON START

SÅ er den nye sæson startet

SÅ er den nye sæson startet og du kan købe Årskort samt billetter til samtlige forestillinger. 

 

Helsingør Teater sæson 2016/17

Helsingør Teater er klar med sæson 2016/17 for hele familien.

Helsingør Teater er klar med sæson 2016/17 for hele familien.

Mere end 35 forestillinger, 60 opførelser eller gennemsnitligt mere end én teater oplevelse om ugen: Det bliver en travl sæson, der tyvstarter allerede i august.
 

Forestillingerne spænder over et publikum fra 6 måneder til 106 år, fra Ole Lund Kirkegaard klassikere til stedsspecifik kunst på Tegners Museum. Fra store musicals der hylder Elton John, Billy Joel, og Paul McCartney til helt intim Tom Waits-teaterkoncert på Cafe Divino om varme øl og kolde kvinder. Fra Ludvig Holberg til Lillys Danmarkshistorie.
 

Alt dette og meget mere får man naturligvis fri adgang til med Helsingør Teaters Årskort – bortset fra tre særarrangementer. Man kan læse mere om de enkelte forestillinger på Helsingør Teaters hjemmeside: www.helsingor-teater.dk eller finde det trykte program på biblioteker i Helsingør og omegn, på Kulturværftet – og på Helsingør Teaters kontor!

 

Køb Helsingør Teaters Årskort nu på http://www.helsingor-teater.dk/koeb-aarskort/
og vær sikker på at få de bedste pladser til det bedste teater!
 

Min første nyhed

Volupta tureium quaspicid que ab intis as molum

lErum que ius aliquas cum ventem audae comnimi amustius assum quia eatur sitassu scienderio to beriorum re esto eum verro iunt et et esciduci suscitius anditestis eveliqui nonsequam, sae si resti nimin res mi, exceationsed magnat ut inverumet, am eicid quatem quiatia doluptatem nonetur, utes apedit debis magnat ut aut doluptas sinvel moditia eribus, invendae. Hit ut odisseq uisimpellum si volupta tureium quaspicid que ab intis as molum.

NYT PROGRAM FRISK FRA TRYKKEN TIL UNGE, BØRN OG VOKSNE

Med en bunke teaterforestillinger for unge, børn og voksne

Vi kan præsentere det helt nye program. I det helt nye format. Med det helt nye logo og det helt nye ÅRSKORT. Og en skøn stribe af helt nye teaterforestillinger.

 

I løbet af det næste års tid kan du bl.a. opleve Blam!, Qum, Birthe Kjær, Flemming Jensen, Sofie Stougaard, Danmarsk ukronede konge af fysisk actionteater Kristjan Ingimarsson, Madame Butterfly, Ronja Røverdatter – og mange forestillinger for børn og voksne.

 

Det nye program er på alle bibliotekerne i Helsingør og omegn. Lige nu kan du i hvert fald finde det på Helsingør Teater og Billetcenter og på Kulturværftet - eller læse om alle forestillingerne og årskortet lige hér: på vores helt nye hjemmeside!

Del denne side

Garderobe på Kulturværftet

Kom i god tid og medbring 20 kr. til garderoben

 

På Kulturværftet er det ikke tilladt at medbringe sit overtøj samt store tasker inde på Store Scene.

 

Dette er baseret på brandmyndighedernes påbud og gælder ved alle arrangementer på Store Scene. Derfor skal Kulturværftets garderobe altid benyttes. Det koster 20 kr.

 

Vi opfordrer til at være i god tid før Helsingør Teaters forestillinger, så man i ro og mag enten kan aflevere sit overtøj i garderoben eller benytte sig af garderobeboksene samme sted.

 

Garderoben samt bokse findes i kælderen i bygning 13 (under Store Scene).

 

Vær opmærksom på at der også forefindes garderobebokse i foyeren ved biblioteket - men at adgang hertil følger bibliotekets åbningstid. Ved aftenforestillinger lukkes der derfor af for adgangen inden forestillingen er slut.

 

Der vil naturligvis altid være personale fra enten Helsingør Teater eller Kulturværftet der vil være behjælpelig med at få adgang til disse garderobebokse, men det er jo ikke den slags man har lyst til at bruge sin tid på efter en god teateroplevelse

Del denne side

Huskeregler for ÅRSKORT

Lidt om legitimation, afmelding og hvordan man undgår en bøde...

Helsingør Teaters årskort har nu en hel sæson på bagen - plus det løse - og det er en ganske overvældende modtagelse, det har fået hos både loyale medlemmer gennem mange år samt nye tilkomne. Det er dejligt at gå i fulde sale til forestillingerne.

 

Hun er dog satdig ikke nogen gammel dame, årskortet, og derfor kan du hér finde de vigtigste huskeregler for årskortet, hvis der skulle være tvivl om noget...

 

 

 

ÅRSKORTET  ER PERSONLIGt

 

Husk derfor ALTID at medbringe dit personlige årskort OG legitimation til ALLE forestillinger.  Årskortet må ikke benyttes af andre end dig selv.

Kontrol udføres med jævnlige mellemrum. Ved misbrug inddrages årskortet.

 

årskortbilletter er også personlige

 

Årskortbilletter gælder KUN for den pågældende årskort-holder, der har bestilt billetten.

Man kan derfor ikke videregive sin årskortbillet til andre - hverken årskortholdere eller andre bekendte.

 

Billet samt årskort skal altid kunne fremvises ved forestillinger. Kontrol udføres med jævnlige mellemrum, og hvis man ikke kan fremvise det gyldige årskort der hører til den pågældende billet forbeholder Helsingør Teater sig retten til at opkræve en bøde hos årskortholderen svarende til alm. løssalgspris. Beløbet vil blive opkrævet via faktura.

 

Ønsker du at invitere gæster uden årskort med til en forestilling, skal du købe en billet i alm. løssalg til dem - men vi tilbyder til gengæld årskortholdere en rabat svarende til vores grupperabat på gæste-billetter. Kontakt Helsingør Teater - så er du også sikker på at I kan sidde samlet.

 

 

 

 

 

Afbestilling af årskortbilletter & gebyr:

 

Hvis du udebliver fra en forestilling, som du har bestilt årskortbillet til, uden at melde afbud senest 5 dage før, har Helsingør Teater ret til at pålægge 100 kr. i administrationsgebyr. Beløbet vil blive opkrævet via faktura.

Del denne side

Julen har bagt

Del denne side

PROGRAMMET FOR SÆSON 2015/16 ER HER!

- en hel stribe nye teateroplevelser venter

mød Bodil, Kurt, Henning, Ina-Miriam, Preben, Sonja, Ole….

 

Helsingør Teaters publikum får travlt i den kommende teatersæson, der indledes af Henning Jensen, når Det Kongelige Teater kommer til Kulturværftet mandag den 14. september med forestillingen Helt enkelt kompliceret: En 82 årig pensioneret skuespiller går rundt i sin lejlighed og kæmper mod musene mens han mindes et langt liv, og en lang karriere. Han har ingen rigtig kontakt med omverdenen – kun til en ni årig pige, der kommer forbi en gang om ugen…

 

 

Også i september kan man møde den svenske artist-”darling”, Johan Wellton. Flere har oplevet ham på gadeteaterfestivalen PASSAGE –bl.a. i Varietéshows i Toldkammergården, hvor han har leveret sine ekvilibristiske jonglør-talenter. Wellton har i en årrække rejst over hele verden, men med den nye forestilling GLITCH træder han et skridt tilbage og ser lidt på det hele udefra: Man tager en jonglør og performer i verdensklasse, tilsætter en hamrende livskrise, en hel del sprængstof og special effects, 200 hoppende bolde og et naturfænomen – så får man GLITCH – et show af kontrolleret kaos!

 

 

Bodil Jørgensen tilbage på turne

I efteråret 2014 skulle Bodil Jørgensen have spillet sin forrygende Lulu Ziegler cabaret Den sidste Turist – som bekendt fik hun en alvorlig ulykke, som hun heldigvis har rejst sig fra. Derfor er det en særlig stor fornøjelse at kunne byde velkommen til Bodil og Cafe Liva i november 2015!

 

 

Er man til dans kan man opleve den internationale flamencodanser Selene Muños i forestillingen Libertad – der sammen med to andre dansere mixer hiphop og moderne dans med flamencoen. Dansk Danseteater kommer med Ildfuglen – en klassiker om det godes sejr over det onde, om kærlighedens kraft, men naturligvis i en moderne koreografi af Tim Rushton. Pernille Garde sender sin roste forestilling Lost Memories med danser Bo Madvig.

 

 

Og så er det ellers derud af…

Kristian Halken og Kalle Mathiesen sender en ny forestilling - Den Sorte Boks - som kan opleves i januar måned: Tid og sted følger! Kurt Ravn og Laura Drasbæk kommer forbi Kulturværftet med Landsteatret i Skylight, en forestilling hvor personlige og politiske lidenskaber ikke kan adskilles. Ina-Miriam Rosenbaum lægger krop til både PH og hans mor, forfatterinden Agnes Henningsen, på én gang i Fandens til Oldemor i Toldkammeret. Fix og Foxy tager Ibsen på ordet og spiller Et Dukkehjem i forskellige private hjem, hvor beboerne, tre skuespillere og publikum sammen skaber det verdensberømte ægteskabsdrama. 

 

Folketeatret sender en musikalsk familieforestilling baseret på Astrid Lindgrens klassiker Mio, min Mio i vinterferien – mens man i øvrigt kan opleve Kim Fupz Aakesons Vitello i efterårsferien! Preben Kristensen og mange flere giver os en musical med sange af Stephen Sondheim om kærlighedens udfordringer i alle aldre med Folketeatrets Dig og mig – putting it together. Mens vi får fornøjelsen af bl.a. Ole Thestrup og Sonja Oppenhagen i Folketeatrets Holbergkomedie Jean de France, der runder sæsonen af med et væld af forviklinger og intriger den 2. maj 2016.

 

En række forestillinger optræder allerede i programmet - men uden dato og tid. Hold derfor øje med nyhedsbreve og med hjemmesiden for opdateringer!

KULTURVÆRFTET – PRAKTISK INFO

Nu hvor sæsonen er godt i gang er det tid til lidt opdateringer omkring den praktiske del af vores teaterforestillinger på Kulturværftet

Teleslynge

Kulturværftet har en installeret teleslynge på Store Scene. Teleslyngen fungerer således at den forstærker lyden på scenen via permanent etablerede mikrofoner i salen.
Hvis man ønsker at benytte teleslynge på Kulturværftets Store Scene skal man henvende sig i Kulturværftets garderobe før forestillingen. Hér udleveres en modtager til teleslyngen og man får en vejledning til hvordan denne bruges.

 

Garderobe
Kulturværftet har valgt i december 2014 og januar 2015 at gøre garderoben valgfri. Dvs. at garderoben de kommende måneder er et tilbud for gæsterne. Garderoben koster fortsat kr. 20,- pr. jakke/taske.
NB! I tilfælde af regn ol. kan det forekomme at garderoben SKAL benyttes pg.a. vådt tøj. Garderoben er så gratis for gæsterne. 

Del denne side

PROGRAMMET FOR SÆSON 2015/16 ER HER!

En stribe nye teateroplevelser venter

Mød Bodil, Kurt, Henning, Ina-Miriam, Preben, Sonja, Ole….

BLIV FRIVILLIG PÅ PASSAGE FESTIVAL 2015

 

 

Vil du møde kunstnere fra hele Europa?


Opleve mere end 40 forestillinger på 4 dage?

 

Møde andre frivillige ildsjæle og udveksle historier over god mad?


På årets internationale gadeteaterfestival skal der bygges bar, rejses cirkustelte, afvikles teknik, holdes vagt, deles programmer ud, tjekkes billetter, kunstnere skal bydes velkommen på fransk, arabisk, engelsk og meget mere…

 

Synes du det lyder spændende? Så skal du da være frivillig på

 

passage festival 2015

 

Festivalen løber over tre dage 29. juli – 1. august i Helsingør og Helsingborg, og i Helsingør har vi brug for et solidt hold af frivillige, som vil være med til at løfte festivalen!

 

Som frivillig får du bl.a. et festivalpas, der giver adgang til samtlige forestillinger på PASSAGE i Helsingør. Derudover får du forplejning når du er på vagt, og kommer du langvejsfra (og er med som frivillig alle 4 dage), sørger vi for overnatning.

 

Kom til FYRAFTENS-ARRANGEMENT MANDAG DEN 15. JUNI KL. 17-18.30 i Toldkammeret, Havnepladsen 1, Helsingør og mød holdet bag festivalen - og hør mere!

 

Du kan tilmelde dig både som frivillig og/eller til mødet hér: http://bit.ly/1ExbqvJ
 

MED FESTIVALPAS ER DER FRI ADGANG TIL PASSAGE 2015

- og det er der også med Helsingør Teaters årskort

 

29/7-1/8 2015

løber den internationale gadeteaterfestival PASSAGE af stabelen i Helsingør & Helsingborgs gader og stræder! Programmet er frisk fra trykken og kan findes på biblioteker, Kulturværftet og selvfølgelig på både Dunkers kulturhus i Helsingborg og på Helsingør Teaters kontor i Helsingør.

 

Man kan opleve mere end  50 forestillinger på festivalens tre dage - og langt de fleste er ganske gratis!

 

Der er enkelte forestillinger i Helsingør, der kræver en billet
kræver billet.

 

Med et FESTIVALPAS er der gratis adgang til alle entréforestillinger på PASSAGE 2015!

 

NB: Har du allerede Helsingør Teater årskort for sæson 2015/16 har du også automatisk gratis adgang til entréforestillingerne!

 

 

BILLETTER> Voksne: 50 kr. / Børn (u. 18) 25 kr.

 

FESTIVALPAS: 100 kr.
Giver gratis adgang for én voksen til alle entréforestillinger

 

FESTIVALPAS + BØRN: 150 kr.
Giver gratis adgang for én voksen + to børn (u.18) til alle entreforestillinger.

 

BESTILLING AF GRATIS-BILLETTER
Når du køber dit festivalpas skal du huske også at bestille gratisbilletter til de fore­
stillinger, du gerne vil se. Man skal have en billet for at se en entréforestilling.
Køb billetter + festivalpas + bestil  gratisbilletter til festivalpasset på

 

HELSINGORTEATER.BILLETTEN.DK

 

Under festivalen kan man også købe/ bestille festivalpas + billetter ved PASSAGE billetkontoret på Kongekajen.

 

Det vil man kunne læse mere om på  www.passagefestival.nu inden længe - nednfor findes entréforestillingerne på PASSAGE 2015

 

 

PASSAGE 2015 ENTRÉFORESTILLINGER

 


THE GREATEST & 2ND SMALLEST CIRCUS IN THE WORLD
af Brunette Bros. Circus


DEVORIS CAUSA  af Escarlata Circus


MISSIONE ROOSEVELT af Tony Clifton Circus


VU af Cie Sacékripa


FORTÆLLINGER FRA DET UOFFICIELLE KINA 

af Nydanskeren Jimbuts Kulturforening


THE SEXICAN koncert

Generalforsamling 2015

Helsingør Teater afholder ordinær generalforsamling onsdag den 4. november 2015 kl. 17.30

 

Generalforsamlingen finder sted i Green Room, Kulturværftet,  Allégade 2, Helsingør

Tilmelding er nødvendig senest fredag den 30. oktober 2015 på info@helsingor-teater.dk.

 

Husk at opgive navn og antal tilmeldte i emailen.

 

Vel mødt!

Helsingør Teater
Havnepladsen 1
3000 Helsingør

BILLETTER OG ÅRSKORT

 

www.billetten.dk
Telefon (+45) 7020 2096

 

 


KULTURVÆRFTET & TOLDKAMMERET
www.kuto.dk
Telefon (+45) 4928 3770

 

 

HELSINGØR TEATER KONTOR

Telefon (+45) 5386 0811

Min tredje nyhed

lErum que ius aliquas cum ventem audae comnimi
amustius assum quia eatur sitassu scienderio to beriorum re esto eum verro iunt et et
esciduci suscitius anditestis eveliqui nonsequam, sae si resti nimin res mi, exceationsed
magnat ut inverumet, am eicid quatem quiatia doluptatem nonetur, utes apedit debis
magnat ut aut doluptas sinvel moditia eribus, invendae. Hit ut odisseq uisimpellum si
volupta tureium quaspicid que ab intis as molum.

NU byder Spisehuset på lette retter før forestillinger om aftenen

Spisehuset byder på lette retter før forestillinger om aftenen:

Der er altid en dagens ret og derudover fiskefrikadeller, suppe og sandwich.

Priser fra 75-145 kr.

 

Reservér bord HER

GAVEKORT

Forær en oplevelse til en du har kær

Det er nu muligt at købe et gavekort til Helsingør Teater. Forær en god oplevelse til enhver lejlighed. Køb gavekort HER

NY SÆSON START

SÅ er den nye sæson startet

SÅ er den nye sæson startet og du kan købe Årskort samt billetter til samtlige forestillinger. 

 

Helsingør Teater sæson 2016/17

Helsingør Teater er klar med sæson 2016/17 for hele familien.

Helsingør Teater er klar med sæson 2016/17 for hele familien.

Mere end 35 forestillinger, 60 opførelser eller gennemsnitligt mere end én teater oplevelse om ugen: Det bliver en travl sæson, der tyvstarter allerede i august.
 

Forestillingerne spænder over et publikum fra 6 måneder til 106 år, fra Ole Lund Kirkegaard klassikere til stedsspecifik kunst på Tegners Museum. Fra store musicals der hylder Elton John, Billy Joel, og Paul McCartney til helt intim Tom Waits-teaterkoncert på Cafe Divino om varme øl og kolde kvinder. Fra Ludvig Holberg til Lillys Danmarkshistorie.
 

Alt dette og meget mere får man naturligvis fri adgang til med Helsingør Teaters Årskort – bortset fra tre særarrangementer. Man kan læse mere om de enkelte forestillinger på Helsingør Teaters hjemmeside: www.helsingor-teater.dk eller finde det trykte program på biblioteker i Helsingør og omegn, på Kulturværftet – og på Helsingør Teaters kontor!

 

Køb Helsingør Teaters Årskort nu på http://www.helsingor-teater.dk/koeb-aarskort/
og vær sikker på at få de bedste pladser til det bedste teater!
 

Min første nyhed

Volupta tureium quaspicid que ab intis as molum

lErum que ius aliquas cum ventem audae comnimi amustius assum quia eatur sitassu scienderio to beriorum re esto eum verro iunt et et esciduci suscitius anditestis eveliqui nonsequam, sae si resti nimin res mi, exceationsed magnat ut inverumet, am eicid quatem quiatia doluptatem nonetur, utes apedit debis magnat ut aut doluptas sinvel moditia eribus, invendae. Hit ut odisseq uisimpellum si volupta tureium quaspicid que ab intis as molum.

NYT PROGRAM FRISK FRA TRYKKEN TIL UNGE, BØRN OG VOKSNE

Med en bunke teaterforestillinger for unge, børn og voksne

Vi kan præsentere det helt nye program. I det helt nye format. Med det helt nye logo og det helt nye ÅRSKORT. Og en skøn stribe af helt nye teaterforestillinger.

 

I løbet af det næste års tid kan du bl.a. opleve Blam!, Qum, Birthe Kjær, Flemming Jensen, Sofie Stougaard, Danmarsk ukronede konge af fysisk actionteater Kristjan Ingimarsson, Madame Butterfly, Ronja Røverdatter – og mange forestillinger for børn og voksne.

 

Det nye program er på alle bibliotekerne i Helsingør og omegn. Lige nu kan du i hvert fald finde det på Helsingør Teater og Billetcenter og på Kulturværftet - eller læse om alle forestillingerne og årskortet lige hér: på vores helt nye hjemmeside!

Del denne side

Garderobe på Kulturværftet

Kom i god tid og medbring 20 kr. til garderoben

 

På Kulturværftet er det ikke tilladt at medbringe sit overtøj samt store tasker inde på Store Scene.

 

Dette er baseret på brandmyndighedernes påbud og gælder ved alle arrangementer på Store Scene. Derfor skal Kulturværftets garderobe altid benyttes. Det koster 20 kr.

 

Vi opfordrer til at være i god tid før Helsingør Teaters forestillinger, så man i ro og mag enten kan aflevere sit overtøj i garderoben eller benytte sig af garderobeboksene samme sted.

 

Garderoben samt bokse findes i kælderen i bygning 13 (under Store Scene).

 

Vær opmærksom på at der også forefindes garderobebokse i foyeren ved biblioteket - men at adgang hertil følger bibliotekets åbningstid. Ved aftenforestillinger lukkes der derfor af for adgangen inden forestillingen er slut.

 

Der vil naturligvis altid være personale fra enten Helsingør Teater eller Kulturværftet der vil være behjælpelig med at få adgang til disse garderobebokse, men det er jo ikke den slags man har lyst til at bruge sin tid på efter en god teateroplevelse

Del denne side

Huskeregler for ÅRSKORT

Lidt om legitimation, afmelding og hvordan man undgår en bøde...

Helsingør Teaters årskort har nu en hel sæson på bagen - plus det løse - og det er en ganske overvældende modtagelse, det har fået hos både loyale medlemmer gennem mange år samt nye tilkomne. Det er dejligt at gå i fulde sale til forestillingerne.

 

Hun er dog satdig ikke nogen gammel dame, årskortet, og derfor kan du hér finde de vigtigste huskeregler for årskortet, hvis der skulle være tvivl om noget...

 

 

 

ÅRSKORTET  ER PERSONLIGt

 

Husk derfor ALTID at medbringe dit personlige årskort OG legitimation til ALLE forestillinger.  Årskortet må ikke benyttes af andre end dig selv.

Kontrol udføres med jævnlige mellemrum. Ved misbrug inddrages årskortet.

 

årskortbilletter er også personlige

 

Årskortbilletter gælder KUN for den pågældende årskort-holder, der har bestilt billetten.

Man kan derfor ikke videregive sin årskortbillet til andre - hverken årskortholdere eller andre bekendte.

 

Billet samt årskort skal altid kunne fremvises ved forestillinger. Kontrol udføres med jævnlige mellemrum, og hvis man ikke kan fremvise det gyldige årskort der hører til den pågældende billet forbeholder Helsingør Teater sig retten til at opkræve en bøde hos årskortholderen svarende til alm. løssalgspris. Beløbet vil blive opkrævet via faktura.

 

Ønsker du at invitere gæster uden årskort med til en forestilling, skal du købe en billet i alm. løssalg til dem - men vi tilbyder til gengæld årskortholdere en rabat svarende til vores grupperabat på gæste-billetter. Kontakt Helsingør Teater - så er du også sikker på at I kan sidde samlet.

 

 

 

 

 

Afbestilling af årskortbilletter & gebyr:

 

Hvis du udebliver fra en forestilling, som du har bestilt årskortbillet til, uden at melde afbud senest 5 dage før, har Helsingør Teater ret til at pålægge 100 kr. i administrationsgebyr. Beløbet vil blive opkrævet via faktura.

Del denne side

Julen har bagt

Del denne side

PROGRAMMET FOR SÆSON 2015/16 ER HER!

- en hel stribe nye teateroplevelser venter

mød Bodil, Kurt, Henning, Ina-Miriam, Preben, Sonja, Ole….

 

Helsingør Teaters publikum får travlt i den kommende teatersæson, der indledes af Henning Jensen, når Det Kongelige Teater kommer til Kulturværftet mandag den 14. september med forestillingen Helt enkelt kompliceret: En 82 årig pensioneret skuespiller går rundt i sin lejlighed og kæmper mod musene mens han mindes et langt liv, og en lang karriere. Han har ingen rigtig kontakt med omverdenen – kun til en ni årig pige, der kommer forbi en gang om ugen…

 

 

Også i september kan man møde den svenske artist-”darling”, Johan Wellton. Flere har oplevet ham på gadeteaterfestivalen PASSAGE –bl.a. i Varietéshows i Toldkammergården, hvor han har leveret sine ekvilibristiske jonglør-talenter. Wellton har i en årrække rejst over hele verden, men med den nye forestilling GLITCH træder han et skridt tilbage og ser lidt på det hele udefra: Man tager en jonglør og performer i verdensklasse, tilsætter en hamrende livskrise, en hel del sprængstof og special effects, 200 hoppende bolde og et naturfænomen – så får man GLITCH – et show af kontrolleret kaos!

 

 

Bodil Jørgensen tilbage på turne

I efteråret 2014 skulle Bodil Jørgensen have spillet sin forrygende Lulu Ziegler cabaret Den sidste Turist – som bekendt fik hun en alvorlig ulykke, som hun heldigvis har rejst sig fra. Derfor er det en særlig stor fornøjelse at kunne byde velkommen til Bodil og Cafe Liva i november 2015!

 

 

Er man til dans kan man opleve den internationale flamencodanser Selene Muños i forestillingen Libertad – der sammen med to andre dansere mixer hiphop og moderne dans med flamencoen. Dansk Danseteater kommer med Ildfuglen – en klassiker om det godes sejr over det onde, om kærlighedens kraft, men naturligvis i en moderne koreografi af Tim Rushton. Pernille Garde sender sin roste forestilling Lost Memories med danser Bo Madvig.

 

 

Og så er det ellers derud af…

Kristian Halken og Kalle Mathiesen sender en ny forestilling - Den Sorte Boks - som kan opleves i januar måned: Tid og sted følger! Kurt Ravn og Laura Drasbæk kommer forbi Kulturværftet med Landsteatret i Skylight, en forestilling hvor personlige og politiske lidenskaber ikke kan adskilles. Ina-Miriam Rosenbaum lægger krop til både PH og hans mor, forfatterinden Agnes Henningsen, på én gang i Fandens til Oldemor i Toldkammeret. Fix og Foxy tager Ibsen på ordet og spiller Et Dukkehjem i forskellige private hjem, hvor beboerne, tre skuespillere og publikum sammen skaber det verdensberømte ægteskabsdrama. 

 

Folketeatret sender en musikalsk familieforestilling baseret på Astrid Lindgrens klassiker Mio, min Mio i vinterferien – mens man i øvrigt kan opleve Kim Fupz Aakesons Vitello i efterårsferien! Preben Kristensen og mange flere giver os en musical med sange af Stephen Sondheim om kærlighedens udfordringer i alle aldre med Folketeatrets Dig og mig – putting it together. Mens vi får fornøjelsen af bl.a. Ole Thestrup og Sonja Oppenhagen i Folketeatrets Holbergkomedie Jean de France, der runder sæsonen af med et væld af forviklinger og intriger den 2. maj 2016.

 

En række forestillinger optræder allerede i programmet - men uden dato og tid. Hold derfor øje med nyhedsbreve og med hjemmesiden for opdateringer!

KULTURVÆRFTET – PRAKTISK INFO

Nu hvor sæsonen er godt i gang er det tid til lidt opdateringer omkring den praktiske del af vores teaterforestillinger på Kulturværftet

Teleslynge

Kulturværftet har en installeret teleslynge på Store Scene. Teleslyngen fungerer således at den forstærker lyden på scenen via permanent etablerede mikrofoner i salen.
Hvis man ønsker at benytte teleslynge på Kulturværftets Store Scene skal man henvende sig i Kulturværftets garderobe før forestillingen. Hér udleveres en modtager til teleslyngen og man får en vejledning til hvordan denne bruges.

 

Garderobe
Kulturværftet har valgt i december 2014 og januar 2015 at gøre garderoben valgfri. Dvs. at garderoben de kommende måneder er et tilbud for gæsterne. Garderoben koster fortsat kr. 20,- pr. jakke/taske.
NB! I tilfælde af regn ol. kan det forekomme at garderoben SKAL benyttes pg.a. vådt tøj. Garderoben er så gratis for gæsterne. 

Del denne side

PROGRAMMET FOR SÆSON 2015/16 ER HER!

En stribe nye teateroplevelser venter

Mød Bodil, Kurt, Henning, Ina-Miriam, Preben, Sonja, Ole….

BLIV FRIVILLIG PÅ PASSAGE FESTIVAL 2015

 

 

Vil du møde kunstnere fra hele Europa?


Opleve mere end 40 forestillinger på 4 dage?

 

Møde andre frivillige ildsjæle og udveksle historier over god mad?


På årets internationale gadeteaterfestival skal der bygges bar, rejses cirkustelte, afvikles teknik, holdes vagt, deles programmer ud, tjekkes billetter, kunstnere skal bydes velkommen på fransk, arabisk, engelsk og meget mere…

 

Synes du det lyder spændende? Så skal du da være frivillig på

 

passage festival 2015

 

Festivalen løber over tre dage 29. juli – 1. august i Helsingør og Helsingborg, og i Helsingør har vi brug for et solidt hold af frivillige, som vil være med til at løfte festivalen!

 

Som frivillig får du bl.a. et festivalpas, der giver adgang til samtlige forestillinger på PASSAGE i Helsingør. Derudover får du forplejning når du er på vagt, og kommer du langvejsfra (og er med som frivillig alle 4 dage), sørger vi for overnatning.

 

Kom til FYRAFTENS-ARRANGEMENT MANDAG DEN 15. JUNI KL. 17-18.30 i Toldkammeret, Havnepladsen 1, Helsingør og mød holdet bag festivalen - og hør mere!

 

Du kan tilmelde dig både som frivillig og/eller til mødet hér: http://bit.ly/1ExbqvJ
 

MED FESTIVALPAS ER DER FRI ADGANG TIL PASSAGE 2015

- og det er der også med Helsingør Teaters årskort

 

29/7-1/8 2015

løber den internationale gadeteaterfestival PASSAGE af stabelen i Helsingør & Helsingborgs gader og stræder! Programmet er frisk fra trykken og kan findes på biblioteker, Kulturværftet og selvfølgelig på både Dunkers kulturhus i Helsingborg og på Helsingør Teaters kontor i Helsingør.

 

Man kan opleve mere end  50 forestillinger på festivalens tre dage - og langt de fleste er ganske gratis!

 

Der er enkelte forestillinger i Helsingør, der kræver en billet
kræver billet.

 

Med et FESTIVALPAS er der gratis adgang til alle entréforestillinger på PASSAGE 2015!

 

NB: Har du allerede Helsingør Teater årskort for sæson 2015/16 har du også automatisk gratis adgang til entréforestillingerne!

 

 

BILLETTER> Voksne: 50 kr. / Børn (u. 18) 25 kr.

 

FESTIVALPAS: 100 kr.
Giver gratis adgang for én voksen til alle entréforestillinger

 

FESTIVALPAS + BØRN: 150 kr.
Giver gratis adgang for én voksen + to børn (u.18) til alle entreforestillinger.

 

BESTILLING AF GRATIS-BILLETTER
Når du køber dit festivalpas skal du huske også at bestille gratisbilletter til de fore­
stillinger, du gerne vil se. Man skal have en billet for at se en entréforestilling.
Køb billetter + festivalpas + bestil  gratisbilletter til festivalpasset på

 

HELSINGORTEATER.BILLETTEN.DK

 

Under festivalen kan man også købe/ bestille festivalpas + billetter ved PASSAGE billetkontoret på Kongekajen.

 

Det vil man kunne læse mere om på  www.passagefestival.nu inden længe - nednfor findes entréforestillingerne på PASSAGE 2015

 

 

PASSAGE 2015 ENTRÉFORESTILLINGER

 


THE GREATEST & 2ND SMALLEST CIRCUS IN THE WORLD
af Brunette Bros. Circus


DEVORIS CAUSA  af Escarlata Circus


MISSIONE ROOSEVELT af Tony Clifton Circus


VU af Cie Sacékripa


FORTÆLLINGER FRA DET UOFFICIELLE KINA 

af Nydanskeren Jimbuts Kulturforening


THE SEXICAN koncert

Generalforsamling 2015

Helsingør Teater afholder ordinær generalforsamling onsdag den 4. november 2015 kl. 17.30

 

Generalforsamlingen finder sted i Green Room, Kulturværftet,  Allégade 2, Helsingør

Tilmelding er nødvendig senest fredag den 30. oktober 2015 på info@helsingor-teater.dk.

 

Husk at opgive navn og antal tilmeldte i emailen.

 

Vel mødt!

HUSK ÅRSKORT!

Hvis du køber et årskort hos Helsingør Teater får du fri adgang til alle de forestillinger vi har på de forskellige spillesteder!
Læs mere om hvordan du får virkelig meget teater for pengene HER

FIND VEJ TIL:

KULTURVÆRFTET
Kulturværftet ligger tæt på Kronborg og det nye M/S Museet for Søfart, kun et par minutters gang fra Helsingør Station.

Find vej


TOLDKAMMERET
Toldkammeret ligger lige overfor Helsingør Station.

Find vej

Køb billet
Årskortbilletter
Kalender - klik her
Helsingør Teater
Havnepladsen 1
3000 Helsingør

BILLETTER OG ÅRSKORT

 

www.billetten.dk
Telefon (+45) 7020 2096

 

 


KULTURVÆRFTET & TOLDKAMMERET
www.kuto.dk
Telefon (+45) 4928 3770

 

 

HELSINGØR TEATER KONTOR

Telefon (+45) 5386 0811