Berghain

Down the Rabbit Hole

Forestillingen er desværre aflyst. Alle kunder med billet kontaktes direkte.

En radiodrama-ravefest på rulleskøjter.

Vi følger en ung mand, der for første gang oplever den berømte og berygtede Berliner natklub, Berghain – technomusikkens hjemsted, hvor festen aldrig stopper. Sammen tager vi på en Alice-i-Eventyrland-rejse gennem klubben, ud på dansegulvene, og dybt ind i de mørkeste rum, hvor alt kan ske. Her møder vi både mystiske og genkendelige karakterer i nye omgivelser, og føres afsted på en altopslugende sanserejse ud i det uvisse, på godt og ondt.

En Live DJ mixer beats, publikum danser med. Rundt om suser skuespillerne på rulleskøjter, alt imens de lokkende forfører publikum til at tage springet dybt ned i kaninhullet.

Forestillingen er skrevet af den Reumert-vindende dramatiker Magnus Iuel Berg og havde verdenspremiere på Folketeatret og Det Kongelige Teater til CPH Queer Theatre Festival under World Pride 2021 i København, hvorefter den havde en længere spilleperiode på Bøssehuset, Christiania. I 2022 kunne Berghain igen opleves på Bøssehuset og på Teater Katapult under Aarhus Festuge.


BERGHAIN: Den verdensberømte techno-natklub i Berlin har siden åbningen i 2004 været kendt for en intens techno scene og for løftet om grænseløs frihed. Klubben har fået en status som ”verdens techno hovedstad”. www.berghain.berlin/en/