Bestil årskortbilletter

Som årskortholder er du den første til at modtage sæsonprogrammet, og den første der kan bestille billetter til forestillingerne.

Hjemmesiden husker du er Årskortholder:
Når du har købt årskort på dit login, husker hjemmesiden hér at du er årskortkunde når du bestiller teaterbilletter og trækker automatisk din rabat når du vælger årskort billet.

Hvordan bestiller man årskortbilletter hér på www.helsingor-teater.dk

Du finder blot de forestillinger du gerne vil se, enten fra vores forside eller forskellige kategorier, eller ved at gå ind i vores KALENDER.

Hér klikker du på KØB BILLET på den enkelte forestilling, og vælger det antal årskortbilletter du skal bruge (max én billet pr. årskort) – Dernæst skal du logge ind på din profil – så ved systemet at du har et årskort, og du kan enten gennemføre købet eller finde flere årskortbilletter til andre forestillinger, inden du går til kassen.

Årskort-ledsagerrabat på 100 kr.
Vi tilbyder en årskortledsagerrabat på 100 kr. så du kan invitere en gæst med i teatret. Rabatten vælges når du bestiller billetter på din profil og kan indløses på alle forestillinger der har priser i prisgrupperne A, B eller C.
 

Bestil årskort og årskortbilletter på telefonen
Hvis du ikke føler dig tryg ved at købe årskort og årskortbilletter via hjemmesiden kan du få hjælp hos vores billetleverandør BILLETTEN.DK, der gerne tager imod bestilling af årskort og årskortbilletter pr. telefon.
 

BILLETTEN.DK – BILLETSERVICE TELEFON:
70 20 20 96 (hverdage kl. 9-16)