Køb billet

BJÖRK

Holstebro Dansekompagni

Danseforestillingen BJÖRK består af to unikke danseforestillinger, hvor de to unge og eftertragtede koreografer, Gunilla Lind og Dolly Sfeir, fortolker 12 udvalgte sange af den internationale multikunstner Björk. Forestillingen vil blandt andet inddrage sangene Venus as a boy fra debutalbummet i 1993, Hidden Place fra 2001-albummet og Vespertine samt Army of Me fra 1995. 

Gunilla Lind vil i sit værk fremvise et stærkt visuelt udtryk med referencer fra popkulturen. Her vil kærligheden være i fokus med et pompøst og storslået følelsesudtryk. I værket af Dolly Sfeir vil publikum opleve et mere fortællende værk. Det vil være gennemsyret af Sfeirs egen opvækst i en mellemøstlig kultur. 

I en intens og poetisk danseoplevelse vil komponist, lyddesigner og tidligere medlem af Nephew, Marie Højlund, skabe et lydunivers til danseforestillingen.  

En intens og poetisk danseforestilling med musik af Björk. 

Eksperimenterende, kosmisk, psykedelisk, æterisk, avantgarde, uforudsigelig: musik kunstneren Björk er et unikum og bliver betragtet som en af de mest indflydelsesrige musikere i nyere tid. Komponist og lyddesigner Marie Højlund skaber et soundscape og lydunivers til tolv numre af Björk, som koreograferne Gunilla Lind og Dolly Sfeir skaber to visuelle pompøse og fortællende værker ud fra. 

 

Køb billet