Køb billet

En lille smule ubehag

Teatret Svalegangen
Grundet regeringens forlængelse af de gældende COVID-19 restriktioner frem til og med 7. februar 2021, bliver vi desværre nødt til at aflyse forestillingen En lille smule ubehag, der skulle have spillet fredag den 29. januar 2021 kl. 19:30. Alle kunder er kontaktet direkte med mere information.
 

Rystende komisk cancer-monolog

”Frank, dine kolesteroltal er pæne, du har et stærkt hjerte, men dine PSA-tal er kritiske.” Jeg sagde det ikke til nogen, ikke engang til min hustru igennem 20 år. Det er det dummeste øjeblik i min ægteskabelige karriere, og tro mig – dem har der været mange af.”

55-årig professor Frank Fjordby får konstateret den hyppigste cancerform blandt mænd: Prostatakræft. Og publikum inviteres med på rejsen, som diagnosen kaster ham ud i.

Fra drænende bivirkninger, angstprovokerende venteværelser, til intime samtaler med læger, familien, døden og såmænd også Franks sammenbidte ringmuskel, der ikke vil åbne sig for videnskaben.

Tag med på en gribende one-man mission, der kanaliserer frygten og sårbarheden, men som også er belagt med et tykt lag komisk guld, der vækker håbet. EN LILLE SMULE UBEHAG er baseret på bogen af den prisbelønnede amerikanske dramatiker Jeff Metcalf’s egen transformerende rejse igennem kræften.

AFLYST