Køb billet

Et latterligt menneskes drøm

Halmstad Gatuteaterfestival + Västsvenska Turnerande Sommar Teatern

”Förut var jag en löjlig människa – men numera kallar man mej galen.” En klassisk tekst av Dostojevskij – nu som en levende fortælle-forestilling. 

En tilsyneladende nedslået og ligegyldig mand – på randen af selvmord – oplever i en drøm, hvordan verden egentlig burde være og fungere. Nu rejser han rundt og fortæller om sin drøm. Nogle gange er den skør og svær at forstå, nogle gange enkel og helt klar. Manden lever sig ind i drømmen og vil så gerne have, at alle skal forstå. Er drømmen endnu mere sand end virkeligheden?

En klassisk fortælleforestilling, der bevæger sig mellem alvor og komedie på en legende måde – næsten som Dario Fo og Charlie Chaplin, eller i det mindste inspireret af deres måder at bevæge sig mellem drøm, virkelighed, utopi, spiritualitet, populær komedie & dyb naivitet med simple fagter.  

Skuespiller Jöns-Ove “Jojje” Jönsson, er en svensk folkekær komiker, skuespiller, musiker og manuskripforfatter, der i Sverige er landskendt for sine samarbejder og komiske karakterer i flere svenske tv-serier. 

Køb billet