Køb billet

Everything in a suitcase – på Bølgen

Luigi Ciotta

Efterårsferie med italiensk klovn og alt for mange kufferter! På et imaginært hotel er der fuld af gæster.  Vi er i 1930’erne, og musikken akkompagnerer en skøn portier i kampen mod et overvældende og voksende kuffert-kaos. En kombination af fysisk teater, klovneri og cirkusballade, der opfordrer publikum til at lege med i dette poetiske stykke med masser af fart på.

Om Luigi Ciotta

Luigi Ciotta er italiensk klovn og og gadeartist, der optræder over over hele Europa og i Mellemøsten. I 2009 og 2014 vandt han prisen for bedste Onemanshow i Italien. I 2017 kunne man opleve Luigi Ciotta og EVERYTHING IN A SUITCASE på PASSAGE Festival.

Dørene åbner 20 minutter før forestillingen på Kulturværftet Store scene. NB: Der er IKKE foyer med ophold for publikum hverken på Kulturværftet eller øvrige spillesteder.

- Bliv siddende under hele forestillingen.
- Undgå at vende dig om mod dem, der sidder bag dig.
- Vend hovedet væk fra andre, hvis I skal passere tæt forbi hinanden.
- Vi anbefaler mundbind, når du går ind og ud af salen

Vis hensyn og tag dig god tid til at forlade spillestedet. Ikke alle går lige hurtigt. Hold afstand og brug tiden til at tage mundbind på, spritte af og summe over din teateroplevelse. Helsingør Teater guider publikum ud af salen igen.

Everything in a suitcase

Everything in a suitcase

Everything in a suitcase

Køb billet