Køb billet

Evy Konigsberg

Teatret Gruppe 38 og Konigsberg & Søn

Et musikalsk portræt med femmandsorkester, af en bramfri, følsom, forskrækkelig og helt vidunderlig kvinde.

Evy Konigsberg er en underholdende, humoristisk præsentation af en vanskelig kvinde med et vanskeligt sind – og et voldsomt sprog. En lykkelig kvinde, der drages af ulykken, en ulykkelig kvinde, der drages af lykken. En kvinde, der stepper, når det er nødvendigt. En kvinde, der taler som et barn, som en mand og som en kvinde.

Et moderne kvindeportræt, hvor alle køn, og sikkert næsten alle aldre, kan genkende sig selv.

På scenen ses Bodil Alling i selskab med det forrygende femmandsorkester Konigsberg & Søn.


OM EVY KONIGSBERG

Evy Konigsberg (f. 1984) har i årevis delt sine digte og tanker med sine tusindvis af følgere på de sociale medier. Hvem hun egentlig er, hersker der en vis usikkerhed om.

I 2016 debuterede hun med digtsamlingen “Ud af stedet”, og 3. november på BogForum 2023 udkom hendes anden bog “Jeg er ikke faret vild”, der er blevet til i samarbejde med den dansk-armenske digter Villads Eryaki.

Ifølge forlaget, Rød Panda, har Evy læst dansk og engelsk på Københavns Universitet og har i en årrække boet og arbejdet på et større reklamebureau i New York. I 2012 vendte hun tilbage til Danmark, hvor hun nu er bosat på Nørrebro med sin mand David og deres to børn.

Hendes grandonkel er Woody Allen (Allen Stewart Konigsberg), påstår hun. Hendes far er ikke sikker på, at de overhovedet er i familie.

Find Evy Konigsberg og hendes finurlige tekster på Instagram hér

Køb billet