Køb billet

Ex Aequo

Circus Katoen (NL)

EFTERÅRSFERIE MED INTERNATIONALT NYCIRKUS OG KLOVNERI

Et klassisk dilemma tilført en portion legesyg akrobatik:

Et par skal flytte sammen. Men så opstår problemerne: HVOR skal hendes plante stå? Hvor i alverden stiller de skabet, og hvordan får de plads til alt hans tøj? Det nye fælles hjem skal udforskes, med leg og fysisk akrobatik. De to udfordrer hinandens grænser på den mest humoristiske, overraskende og rørende måde og stopper ikke før alt har fundet sin plads.

OM CIRCUS KATOEN (NL)

Som 6-årig startede Sophie van der Vuurst de Vries på cirkusskole og cirkus blev hendes største passion. Willem Balduyck kunne ikke sidde stille som barn og prøvede konstant at bekæmpe tyngdekraften: Sophie og Willem mødte hinanden på Codarts, College of Arts i Rotterdam, og siden har de sammen i Circus Katoen forført publikum på en legende og ærlig måde.


Du kan opleve to internationale forestillinger på samme dag i efterårsferien:

Vi har nemlig inviteret den italienske klovn,  Luigi Ciotta, til at komme til Helsingør med forestillingen EVERYTHING IN A SUITCASE:

Ex Aequo og Everything in a suitcase spiller begge på Kulturværftet store scene mellem kl. 11:00-15:00, så I kan se to forestillinger lige efter hinanden.

Ex Aequo: 14. + 15. oktober kl. 11:00 + 14:00

Everything in a suitcase: 14. + 15. oktober kl. 12:00 + 15:00


Gode råd til en tryg teateroplevelse

Dørene åbner 20 minutter før forestillingen på Kulturværftet Store scene. NB: Der er IKKE foyer med ophold for publikum hverken på Kulturværftet eller øvrige spillesteder.

- Bliv siddende under hele forestillingen.
- Undgå at vende dig om mod dem, der sidder bag dig.
- Vend hovedet væk fra andre, hvis I skal passere tæt forbi hinanden.
- Vi anbefaler mundbind, når du går ind og ud af salen

Vis hensyn og tag dig god tid til at forlade spillestedet. Ikke alle går lige hurtigt. Hold afstand og brug tiden til at tage mundbind på, spritte af og summe over din teateroplevelse. Helsingør Teater guider publikum ud af salen igen.

Ex Aequo

Ex Aequo

Everything in a suitcase

Everything in a suitcase

Everything in a suitcase

Køb billet