Køb billet

Helsingørfortællinger

André Andersen Solo

– krudt, kugler og koen på første

 

Man er ikke en rigtig sømand før man har fået en røvfuld i Helsingør.​ Gammelt sømands-ordsprog

Tag med på en tur igennem Helsingørs gamle gader, i en vandringshistorie hvor du nærmest kan lugte krudtrøgen når André fortæller og opfører anekdoter fra Helsingørs tid som én af Danmarks vigtigste havnebyer, historier det kan være svært at tro på!

André smelter 400 års sundtoldshistorie sammen til en tidløs fortælling, hvor vi på en enkelt dag møder folk der har boet i byen med århundreder imellem dem, og det bliver det ikke kedeligt af!

Har-du-hørt fortællinger om den uheldige bøddel, den uhyggelige abe, de fornærmede munke og den mystiske ko på første sal! – et underholdende teaterforedrag i Helsingørs gader, for både voksne, pensionister og børn!


HUSK Coronapas: For at deltage skal alle over 15 år kunne fremvise gyldigt Coronapas med dokumentation for enten negativ test, vaccination eller smitte med COVID-19 indenfor de seneste 6 måneder.

Byvandringen bliver naturligvis gennemført efter de gældende restriktioner for udendørs kulturaktiviteter i foreningsregi. Alle retningslinjer om afstand mv. overholdes.

Køb billet