Køb årskort

Køb Årskort

HELSINGØR TEATER ÅRSKORT 2022/23

– få gratis adgang til mere end 100 kulturoplevelser!

KØB ÅRSKORT HÉR

 

 


SE HELSINGØR TEATER SÆSON 2022/23 PROGRAMMET HÉR

MED HELSINGØR TEATERS ÅRSKORT FÅR DU:

 • Medlemsskab af Helsingør Teater
 • Adgang til alle forestillinger præsenteret af Helsingør Teater sæsonen 2022/2023 *
 • Mulighed for både at købe årskortbilletter og for fleksibelt at tilrettelægge dine kulturoplevelser – selv, og sammen med andre.
 • Årskort ledsager-rabat på 100 kr. på prisgrupper A-B-C
 • Invitation til flere særarrangementer årligt
 • Helsingør Teaters nyhedsbrev ca 10 x årligt
 • 10 % rabat på middag på Restaurant Strejf (MAX 4 personer)
 • 3-retters teatermenu på Restaurant Strejf for 225 kr. (MIN 4 personer) NB: Gælder kun ved forudbestilling.

*Årskortet gælder ikke til enkelte særforestillinger, der præsenteres og/el. produceres i samarbejde med andre arrangører. Med forbehold for udsolgte forestillinger. Vi henviser til Helsingør Teaters Vilkår for mere detaljerede oplysninger om årskort.


Bestilling af et eller flere årskort til dig og din familie og venner
Du kan købe dit årskort på Helsingør Teaters billetside. Hvis du allerede har en profil skal du bare logge ind på din profil med din e-mail og dit selvvalgte koderord, som du plejer. Når du har gennemført betalingen for årskortet, så husker systemet nu at du har et årskort og du kan begynde at bestille dine årskortbilletter med det samme.
 

Det er muligt at have flere årskort.
Dette er nyttigt hvis du skal bestille årskortbilletter for din familie og venner, så I kan følges i teatret. Ved oprettelse af flere årskort gennem en enkelt bruger, kan kvittering printes, medbringes til Helsingør Teater’s kontor og man kan få et fysisk årskort. Samtidig kan man få noteret egen mail, hvis en anden har oprettet dit årskort. Så modtager du også direkte mail med nyheder og tilbud.
 

*Bemærk, at du køber billetterne via Billetten.dk.
Hvis du ikke allerede er oprettet som kunde i Billetten.dk, bliver du bedt om at oprette en profil. /Har du glemt dit kodeord kan du få det tilsendt til din e-mail.
 

Hjemmesiden husker du er Årskortholder:
Når du har købt årskort på dit login – husker hjemmesiden at du er årskort kunde når du bestiller teaterbilletter og trækker automatisk din rabat når du vælger årskort billet.
 

Årskort-ledsagerrabat på 100 kr.
Vi tilbyder en årskortledsagerrabat på 100 kr. så du kan invitere en gæst med i teatret. Rabatten vælges når du bestiller billetter på din profil og kan indløses på alle forestillinger der har priser i prisgrupperne A, B eller C.
 

Bestil årskort og årskortbilletter på telefonen
Hvis du ikke føler dig tryg ved at købe årskort og årskortbilletter via hjemmesiden kan du få hjælp hos vores billetleverandør BILLETTEN.DK, der gerne tager imod bestilling af årskort og årskortbilletter pr. telefon.
 

BILLETTEN.DK – BILLETSERVICE TELEFON:
70 20 20 96 (hverdage kl. 9-16)
 

Sådan køber du årskort for Sæson 2021/22
NB Årskort og årskortbilletter kan også bestilles hos billetten på tlf. 70202096, der opretter og køber årskort og billetter sammen med kunden over telefonen.
 

 • Klik på KØB ÅRSKORT øverste på denne side
 • En menu vil dukke op i højre side af skærmbilledet
 • Vælg type og antal af årskort du ønsker at købe og klik TILFØJ TIL KURV
 • Vælg hvordan du vil have billetterne og klik på GÅ TIL BETALING
 • Du skal nu logge ind med din E-mail og din adgangskode klik på LOG IND. Har du tidligere købt årskort har du allerede en profil. Har du glemt koden til din profil kan du få den til sendt til din e-mail. Har du ikke købt årskort før eller har du fået ny e-mail adresse skal du klikke på OPRET MIG SOM NY KUNDE
 • Tjek at dine personlige oplysninger er korrekte og klik NÆSTE
 • Sæt flueben ved handelsbetingelserne og klik GÅ TIL BETALING
 • Færdiggør købet ved at udfylde kortinformationer og klik Complete payment. Herefter kan du printe dit årskort fra den fil der bliver downloadet eller fra din e-mail. Hvis du har valgt at få det tilsendt kommer det om et par dage.Du kan derefter begynde bestilling af årskortbilletter når forestillingerne er i salg.


NB: Husk at årskort og årskort billetter også kan bestilles hos billetten på tlf. 7020 2096