Køb billet

Leaning tree

Dansk Danseteater

Nyt symfonisk værk til samtids-dans.

I samarbejde med Copenhagen Phil, har Dansk Danseteater har sat to kunstnere i stævne; Signe Lykke, en ny, stærke kompositoriske stemme i Danmark, og den visuelt appellerende koreograf Fernando Melo, herhjemme senest kendt for sin koreografi til operaen Mitridate på Det Kongelige Teater. Målet er at skabe et nyt symfonisk værk til samtidsdans. 

Leaning Tree leger med illusionen om, hvad der er virkeligt, og hvad der er kunstigt. Kontrasten mellem det ydre og et indre gennemsyrer koreografi, scenografi og musik. Et undertrykt mørke i en holdt krop og konsekvensen af denne selvkontrol.  

Fernando Melo iscenesætter danserne i en scenografi med enkle forsvindingsnumre og fascinerende tricks, hvor danserne tilsyneladende bryder fysikkens love. I samme ånd skaber Signe Lykke et symfonisk værk, der overrasker og fascinerer. Bygget op omkring flere små ensembler, skaber symfoniorkestret musik, der kommer usædvanlig tæt på publikum i en form for akustisk surround-sound. De små ensembler bliver til én stor symfonisk krop og smelter sammen med bevægelserne og universet på scenen. 

Køb billet