Køb billet

[pAp]-[kAs]

hvid støj sceneproduktion

Papkasser er ikke kun papkasser – de kan skabe verdener!

Ro af sted i bølgegang og oplev en frodig skov af træer vokse frem for øjnene af dig.

Gem dig i kæmpestore papkasser, eller byg med bittesmå papkasseklodser – men hold øje med den drilske legekammerats forsøg på at vælte tårnet!

Med sig selv, hinanden og papkasser bygger Anna og Kasper universer, der er fantasifulde, forunderlige og foranderlige! Vil du være med?


Gå corona-sikkert i teatret 

Det skal være trygt at gå i teatret, og Helsingør Teater følger myndighedernes påbud og anbefalinger i tæt samarbejde med spillestederne og deres personale, og tager følgende forholdsregler:

  • Før hver forestilling gøres salen grundigt ren og desinficeres og der er rigeligt med håndsprit.  
  • Der indføres afstandspladser og er et reduceret antal pladser i salene, så forestillingen kan nydes med sikker afstand mellem publikum. Afstandspladserne genereres automatisk af billetsystemet. 
  • Ved sale med unummererede pladser, skal der være én plads imellem grupper af publikummer. Vores personale hjælper med at sikre dette. 
  • Dørene åbnes 15-30 min. før forestillingens start. Publikum informeres på e-mail om åbningstid før en forestilling.Alle
  • Husk mundbind. Alle over 12 år skal bruge mundbind, undtagen når man sidder på sin plads i slaen
  • Sprit hænder ved indgangene, hvor vi stiller håndsprit til rådighed 
  • Hold afstand 
  • Føler du dig syg, skal du ikke gå i teatret. 

Gode råd til en tryg teateroplevelse

Dørene åbner 20 minutter før forestillingen på Kulturværftet Store scene, og 15 minutter før forestillingen på Kulturværftet Lille scene samt øvrige spillesteder.
NB: Der er IKKE foyer med ophold for publikum hverken på Kulturværftet eller øvrige spillesteder.

Inden du ankommer til teatret, bedes du tjekke din billet og se, hvilket spillested og hvilken sal, forestillingen vises i. Det samme gælder din række og plads. Hvis du kan se, at din plads er ude i siden af rækken, så vent venligst til de midterste sæder er besatte. Det hele står på din billet.

- Bliv siddende under hele forestillingen.
- Undgå at vende dig om mod dem, der sidder bag dig.
- Vend hovedet væk fra andre, hvis I skal passere tæt forbi hinanden.
- Husk at benytte mundbind, når du går ind og ud af salen

Vis hensyn og tag dig god tid til at forlade spillestedet. Ikke alle går lige hurtigt. Hold afstand og brug tiden til at tage mundbind på, spritte af og summe over din teateroplevelse. Helsingør Teater guider publikum ud af salen igen.

Køb billet