Køb billet

De urolige

Det Kongelige Teater

“At se, at huske, at begribe”.

Sådan begynder Linn Ullmanns bog De urolige. Det er en fortælling om minder og glemsel og alle de historier, der udgør et liv. 

Stykket skildrer et barn, som vokser op med to forældre, der er koryfæer. Det handler om barnets opvækst, om kærligheden mellem forældrene og om faderens sidste tid. Fortællingen springer i tid, og vi møder datteren som lille pige, som teenager, som voksen kvinde og mor. Hele vejen kæmper hun for at få sine forældres opmærksomhed og kærlighed. Men uroen er konstant til stede i dem alle. 

De urolige er en legende og gribende fortælling om et barn, der ikke kan vente med at blive voksen, og om to forældre, som kæmper med livet. Den excentriske familie portrætteres af tre af dansk teaters stærke skuespillerinder.  

Romanen blev nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris i 2016, og det er Skuespillets husinstruktør Thomas Bendixen, der står bag iscenesættelsen. 


Gå corona-sikkert i teatret 

Det skal være trygt at gå i teatret, og Helsingør Teater følger naturligvis de gældende retningslinjer og anbefalinger i tæt samarbejde med spillestederne og deres personale.

For vores publikum gælder følgende ved alle forestillinger:

  • GYLDIGT CORONAPAS skal fremvises (fra 15 år), samt ID og billet.
  • Brug mundbind, undtagen når du sidder på din plads i salen
Køb billet