Privatlivspolitik

 Privatlivspolitik

I denne privatlivspolitik beskriver vi, hvordan Helsingør Teater indsamler og bruger de personoplysninger, som du afgiver, når du tilmelder dig Helsingør Teaters Nyhedsbrev.

Har du afgivet personoplysninger ved køb af billetter til én af vores aktiviteter henviser vi til Billetten A/S Persondatapolitik, som du finder hér: https://helsingorteater.billetten.dk/page/privacy

1. Indsamling af personoplysninger til nyhedsbreve og relevante tilbud

Vi indsamler aldrig oplysninger om dig, uden at du er informeret.

Har du sagt ja tak til at modtage nyhedsbrev fra os har du givet os information om dit navn, postnummer, telefonnummer og mailadresse.

Disse oplysninger bruger vi til følgende:

Ved tilmelding til nyhedsbrevet giver du dit samtykke til, at vi må gemme dine kontaktoplysninger (navn, e-mailadresse, postnummer og telefonnummer) i vores adressekartotek, så vi kan sende dig vores nyhedsbrev (ca. 10 gange årligt) samt øvrig målrettet information om relevante forestillinger, andre aktiviteter og særtilbud.

Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på afmeldingslinket i nyhedsbreve og e-mails fra os eller ved at skrive til pr@helsingor-teater.dk.

Vi hverken sælger eller deler din data med anden part. 

2. Indsamling af personoplysninger ved køb af billetter og sæsonkort

Når du køber billetter til forestillinger arrangeret af Helsingør Teater sker det via Billetten A/S og billetportalen www.billetten.dk.

I forbindelse med køb på billetportalen, oprettelse af en profil eller anden kontakt med Billetten A/S, registreres du med en eller flere af de følgende informationer

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Mailadresse

Billetten A/S og Helsingør Teater bruger dine oplysninger til at levere den aftalte tjeneste herunder afvikling af eventet samt tilhørende serviceydelse og support.

E-mails og SMS vedrørende information om din forestilling kan ikke afmeldes, da det er nødvendigt for at kunne komme i kontakt med dig i forbindelse med dit køb i tilfælde af aflysninger og ændringer af programmet, så du ikke går forgæves.  

Du kan læse mere om Billetten A/S persondatapolitik hér: https://helsingorteater.billetten.dk/page/privacy

Vi opbevarer dine data

Vi opbevarer og behandler dine oplysninger så længe det er relevant og vi har et sagligt formål hertil, eller indtil du trækker dit samtykke til behandlingen tilbage. Vi kan behandle og opbevare dine oplysninger i en længere periode end beskrevet ovenfor, hvis oplysninger er anonymiseret, hvilket betyder, at vi ikke længere kan spore oplysningerne tilbage til dig.

3. Samtykke

Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil vi stoppe behandlingen af dine personoplysninger, medmindre vi er berettigede eller forpligtede til at fortsætte behandlingen eller opbevaringen af dine personoplysninger på andet grundlag, herunder i henhold til lovgivningen.

Tilbagekaldelse af dit samtykke berører ikke lovligheden af den behandling, som er sket før tilbagekaldelse af samtykket.

5. Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig, med visse undtagelser, der er fastsat i lovgivningen. 

Derudover kan du gøre indsigelse mod indsamling og videre behandling af dine personoplysninger. Derudover har du ret til berigtigelse af dine personoplysninger eller til at bede os om at begrænse behandlingen af dine personoplysninger. 

Hvis du beder om det, vil vi slette de personoplysninger, som vi har registreret om dig uden unødigt ophold, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på et andet grundlag, fx hvis behandlingen er nødvendig for at kunne fastlægge et retskrav, eller hvis det er nødvendigt for at besvare en henvendelse fra dig.

Hvis du er uenig i den måde, som vi behandler dine personoplysninger på, eller de formål, som vi behandler oplysningerne til, er du velkommen til at kontakte os.

Helsingør Teater
Strandgade 72, 1. sal
3000 Helsingør
info@helsingor-teater.dk

7. Ændringer af privatlivspolitikken

Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivspolitik grundet væsentlige ændringer i lovgivningen, nye tekniske løsninger, nye eller forbedrede funktioner eller for at forbedre hjemmesiden.

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, berigtiger eller sletter de personoplysninger, som vi har registreret om dig, eller hvis du har nogen spørgsmål til denne privatlivspolitik, kan du kontakte os, som oplyst ovenfor.