Køb Sæsonkort

KØB SÆSONKORT

HELSINGØR TEATER SÆSONKORT 2024/25

– få gratis adgang til mere end 100 kulturoplevelser!


MED HELSINGØR TEATERS SÆSONKORT FÅR DU:

 • Medlemsskab af Helsingør Teater
 • Adgang til alle forestillinger præsenteret af Helsingør Teater sæsonen 2024/2025 *
 • Mulighed for både at købe sæsonkort-billetter og for fleksibelt at tilrettelægge dine kulturoplevelser – selv, og sammen med andre.
 • Sæsonkort-gæsterabat på 100 kr. på prisgrupper A-B-C
 • Invitation til flere særarrangementer årligt
 • Helsingør Teaters nyhedsbrev ca 10 x årligt
 • 10 % rabat på middag på Restaurant Strejf (MAX 4 personer)

*Sæsonkortet gælder ikke til enkelte særforestillinger, der præsenteres og/el. produceres i samarbejde med andre arrangører. Med forbehold for udsolgte forestillinger. Vi henviser til Helsingør Teaters Vilkår for mere detaljerede oplysninger om sæsonkort.

SÆSONKORT – sådan gør du

1: Køb et sæsonkort hér på siden. Et sæsonkort er personligt og gælder til den sæson det er købt til (fx 1/7 2024 – 30/6 2025). Har du ikke købt billetter hos Helsingør Teater før, bliver du bedt om at oprette en profil med email, telefonnummer og kodeord.

Hvis du allerede har en profil skal du bare logge ind på din profil med din e-mail og dit selvvalgte kodeord, som du plejer. Når du har gennemført betalingen for sæsonkortet, modtager du det på e-mail med en personlig sæsonkort-kode. Desuden husker systemet nu at du har et sæsonkort og du kan begynde at bestille dine sæsonkort-billetter med det samme. NB: Er I flere der gerne vil følges i teatret, så se mere under TAG SAMMEN I TEATRET.

2: Bestil billetter på forhånd eller tag chancen: Som sæsonkortholder kan du bestille pladser til alle sæsonens kommende forestillinger – eller vælge nogle stykker ud ad gangen. Det gør du via hjemmesiden hér, hvor du, efter du er logget ind på din profil, selv kan vælge dine pladser i salen. Det koster 20 kr. pr. billet i alt i gebyr og er forbeholdt sæsonkortholdere. Da flere forestillinger er uhyre populære anbefaler Helsingør Teater, at man sikrer sig plads til en forestilling ved at bestille sine billetter på forhånd. Man kan også møde op til en forestilling med sit personlige sæsonkort: Såfremt der er ledige pladser, har sæsonkortholdere fortrinsret og kommer gratis ind.

NB: Du skal logge ind, før du vil vælge sæsonkort-billetter til forestillinger: Ellers vil du ikke kunne se sæsonkort-billetkategorien.

TAG SAMMEN I TEATRET

OBS: Vi anbefaler at I køber hvert sit sæsonkort – dermed får alle vores beskeder og kan selv annullere og justere bestillinger.

Hvis I er flere, der gerne vil følges til teaterforestillinger og sidde sammen, kan én af jer købe flere sæsonkort-billetter ved at indtaste hinandens sæsonkort-koder under AKTIVÉR SÆSONKORT, enten når man går til betaling eller på din profil. Sæsonkort-koden er angivet på det layoutede sæsonkort, du modtager på e-mail. Systemet husker de aktiverede sæsonkort, ligesom man kan vælge at slette dem igen. Husk at medbringe hver jeres sæsonkort, når I skal i teatret.

Hjemmesiden husker, at du er Sæsonkort-holder

Når du har købt sæsonkort på din profil husker hjemmesiden at du er sæsonkortkunde når du bestiller teaterbilletter.

Sæsonkort gæstebilletter og rabat på løssalgsbilletter*

Vi tilbyder en sæsonkort gæste-rabat på 100 kr. så du kan invitere en gæst med i teatret. Rabatten vælges når du bestiller billetter på din profil og kan indløses på alle forestillinger der har priser i prisgrupperne A, B eller C.

*Sæsonkort-rabat aktiveres desuden på forestillinger, hvis sæsonkort-billetter bliver udsolgt

Bestil sæsonkort og sæsonkort-billetter på telefonen
Hvis du ikke føler dig tryg ved at købe sæsonkort og sæsonkort-billetter via hjemmesiden kan du få hjælp hos vores billetleverandør BILLETTEN.DK, der gerne tager imod bestilling af sæsonkort og sæsonkort-billetter pr. telefon.
 

BILLETTEN.DK / KUNDESERVICE
Telefon: 7020 2096
MAN, ONS & TORS KL. 10-16:00
TIRS & FRE KL. 10-15:00

Sådan køber du sæsonkort til Sæson 2024/25

 • Klik på KØB SÆSONKORT knappen på denne side
 • En menu vil dukke op i højre side af skærmbilledet
 • Vælg type og antal af sæsonkort du ønsker at købe og klik TILFØJ TIL KURV
 • Vælg hvordan du vil have billetterne og klik på GÅ TIL BETALING
 • Du skal nu logge ind med din E-mail og din adgangskode: klik på LOG IND. Har du tidligere købt sæsonkort (tidligere kaldet årskort) har du allerede en profil. Har du glemt koden til din profil kan du få den til sendt til din e-mail. Har du ikke købt sæsonkort før eller har du fået ny e-mail adresse skal du klikke på OPRET MIG SOM NY KUNDE
 • Tjek at dine personlige oplysninger er korrekte og klik NÆSTE
 • Sæt flueben ved handelsbetingelserne og klik GÅ TIL BETALING
 • Færdiggør købet ved at udfylde kortinformationer og klik Complete payment. Herefter modtager du en e-mail fra Billetten A/S med dit nye Sæsonkort, klar til at printe ud og medbringe ved teaterforestillinger sammen med dine billetter. Du kan straks begynde bestilling af sæsonkort-billetter når forestillingerne er i salg.