Køb billet

Gamle hits i nye forklædninger – en anderledes teaterkoncert

Teater V + Dansk Turneteater

Et sted for de oversete, dem, der har stukket sig på livet eller dem, som vi andre har stukket os på.  

Kaktussen har ansat en musiker til at synge med brugerne af stedet. De får til opgave at finde en sang eller to, som betyder noget for dem. Så har de noget at være fælles om. 

Calle, som er en af de mere ressourcestærke, får den ide, at de skal tage ud og spille og synge for et rigtigt publikum. Ikke alle er lige begejstrede. Deriblandt Sofie, som mener, det er at tørre sit undertøj offentligt.  

Men ideen er blevet en realitet. Oplev Gamle hits i nye forklædninger med Calle, Charles, Arne, Léon, Mogens, Stig, Harald og Sofie, som overgav sig modvilligt, men hun er med.  

Vær beredt på forrygende nyfortolkninger af klassikere som bl.a.: ”She was Only Sixten”, ”En lille pige i flade sko”, ”Are you lonesome tonight”, ”You are my sunshine”, “Når lygterne tændes” – og mange flere. 

Alle de elskelige og særegne eksistenser gestaltes af skuespilleren Victor Marcussen, flankeret af guitaristen Henning Jensen. Oplev nyfortolkninger af gode gamle hits, der alle, på hver sin måde, afspejler livets uendelige mangfoldighed. 

Køb billet