Køb billet

Det fortrolige rum

Off Off / Produktion + Teatret Svalegangen

Politikerspin, tågesnak, kryptiske paragraffer

I en kafkask komedie går journalisten FRANK til angreb på Christiansborgs mure for at få adgang til det fortrolige rum, som politikerne har skabt. Det rum, der holder ham ud i strakt arm og forhindrer ham i at kigge dem over skulderen. Mens FRANK udfordrer politikerne til at åbne op og forklare sig, hvirvles han ind i politikerspin, tågesnak, kryptiske paragraffer og papir fuld af sorte overstregninger.

I en blanding af drama, dokumentar og filmklippet dialog med virkelighedens politikere kæmper han for at forstå og overskue Offentlighedsloven, den lov der styrer, hvad vi må vide, og hvad vi ikke længere må vide. FRANK FARER VILD Gang på gang farer FRANK vild og trækker publikum med sig ned i forvirringen. Heldigvis griber en virkelig journalist ind i det sceniske drama og får stakkels FRANK og publikum tilbage på sporet med opstilling af spørgsmål og dilemmaer, der kan bringe historien videre.

En vild, anderledes, tankevækkende og ikke mindst morsom aften i selskab med en virtuos skuespiller og en engageret journalist. Et miks af sceniske virkemidler og virkelighedens dramatiske omstændigheder. Dette er møgsagen, som alle helst vil glemme. 

Køb billet