PASSAGE-mini: Teater på Marienlyst Slot

Forkæl familien en hel weekend, når PASSAGE Festival rykker ind på Marienlyst Slot og i slotshaven med både danske og internationale forestillinger, gratis kreative værksteder og legeområde for hele familien den sidste weekend i maj.

PASSAGE Festival tager både slottets historie som lystslot på ordet og inviterer til en hel weekend med både teaterforestillinger, gratis kreative værksteder og legeområder, picnicområde og mulighed for at tanke op med både pandekage- og kaffebod.

Kort sagt bliver PASSAGE-mini en weekend med masser af hygge, gadeteater i verdensklasse og sjove oplevelser for hele familien!

LØRDAG 29. MAJ KL. 11:00-17:00
SØNDAG 30. MAJ KL. 11:00-16:000

Der er fuldt program spredt ud over begge dage med teaterforestillinger fra hele verden og masser af gratis aktiviteter. Det meste vil foregår i slottets have.

Læs mere om PASSAGE-mini formatet hér og  Se programmet og forestillingerne hér

Køb Festivalarmbånd og billetter hér

Der er nok at vælge imellem, og hvis man køber et festivalarmbånd til 150 kr., giver det gratis adgang til alle forestillingerne i hele weekenden for 1 voksen og 2 børn under 14 år. Med et festivalarmbånd kan man hente gratis festival-billetter til alle forestillingerne. Man skal nemlig stadig have en billet til de enkelte forestillinger, for at se dem.

Husk Coronapas: Som vi efterhånden bliver mere vant til, skal alle over 15 år medbringe et gyldigt Coronapas samt legitimation for at få adgang til forestillinger og aktiviteter, mens PASSAGE Festival selvfølgelig sørger for at alle oplevelser foregår med god afstand og rigeligt håndsprit.