Operafortællinger: La Boheme

André Andersen SOLO

En libretto udsat for André Andersen

Oplev en pompøs opera i al sin pragt og vælde, når André Andersen spiller sig igennem operaen med store armbevægelser, humor, energi og glimt i øjet.

Så kold din lille hånd er… Ordene er fra La Boheme og det er Mimis hånd der er iskold i det lille kunstnerateliér under kvisten i Paris’ latinerkvarter.

Hun er syerske, han er kunstner, hun er syg, han er bekymret for om han kan passe hende – han er jo blot en fattig manuskriptforfatter, der må brænde sit nyeste værk for at holde varmen.

Han vælger derfor at være kold overfor hende, så hun kan finde sig en rig mand, der kan tage sig af hende. Men ak, kan man bare sådan give slip på kjææærligheden, når nu den brænder ligeså hedt som forfatterens manuskript?

Et drama om kunstnerlivet i Paris i 1800-tallet, der kan bringe tårerne frem hos de fleste. I denne version bliver det nok af lige dele gråd og latter, når André Andersen tager librettoen under kærlig behandling – med stor respekt for denne bestseller indenfor operaen, serverer han fortællinger lunt, rørende og humoristisk.

Velkommen i operaen!